tiistai 2. maaliskuuta 2010

Piiskanpalvojien tervehdys

Blogin uudistaminen on venähtänyt sen vuoksi, että suojasää on vaikuttanut ihmeen kiihottavasti Kreivittären ja rengin seksielämään. Kaksi peräkkäistä sessiota ovat jättäneet kauniita jälkiä ja ihania tuntemuksia niin kehoon kuin mieleenkin. Ensimmäistä kertaa kokeilimme lääkärileikkiä, mutta se ei oikein onnistunut, vaikka valmistelut olivat hyvin harkittuja. Kreivittären puku oli niin häikäisevä, että kurja renki ei muistanut/jaksanut ottaa kuvia. Session tuloksena oli myös uusi tieto: anaalifistausta ei voi harjoittaa donna/sub –asetelmassa. Siihen tarvitaan niin paljon hellyyttä, että fistauksen vastaanottavan osapuolen kannattaa olla Domin roolissa, ja subin toteltava kaikkia käskyjä eikä missään tapauksessa toisin päin. Niinpä ankaran lääkärin suorittama pyllyn ”tutkimus” piti keskeyttää ja rangaista tottelematonta potilasta perinteisin keinoin.
Vastapalvelukseksi Kreivitär sai seuraavana päivänä kunnon löylytyksen, jota se niin kauan oli kerjännyt. Kuvia ympäripiiskatuista reisistä olemme kuitenkin julkaisseet jo ennenkin, niin että niistä tuskin on lukijalle paljon iloa. Se vain on meidän juttu: Kreivitär rakastaa polttavaa tunnetta reisissä session jälkeen, ja renki rakastaa ihailla ja hyväillä omin käsin tuottamia ruhjeita. Sen sijaan laitamme tähän kuvan naruleikistä ja pyydämme nyt lukijoita arvioimaan, onko tällainen kuva sopimaton kunnialliseen ja siveelliseen BDSM-blogiin.
Jatkossa on tarkoitus käsitellä myös muita asioita BDSM:n lisäksi, koska ei meidän elämä kulu pelkästään makuhuoneessa. Tekisi mieli jo nyt kommentoida kuskien lakkoa, mutta jätetään se lehtien yleisöosastojen tehtäväksi. Kalevalan päiväkin on jo ohi, niin että jätetään tällä kertaa myös järkeilyt suomalaisesta perinnekulttuurista. Mutta kulttuurilla ja eritoten kirjallisuudella (eikä pelkästään eroottisella) tulee olemaan tässä blogissa oma osuutensa. Toivottavasti se ei karkota rakkaita lukijoitamme. Yleensä kaikki kritiikki on tervetullutta, koska joka tapauksessa kirjoitamme tätä ihmisille, vaikka perverssi ekshibitionistinen nautinto olikin kaiken alku.

6 kommenttia:

Helena kirjoitti...

Ei minua ainakaan haittaa tuollaiset kuvat, vaikka toisaalta en mitään paljastavia kuvia kaipaakaan. Sidontakuvat on kyllä ihan mielenkiintoisia. Seuraan teitä muuten tuolla privaattipuolella, kuten muitakin seksipainotteisia blogeja.

Kipukoukku kirjoitti...

Hienoa!
Tuo helpotti. Kuten sanoin, ei ole tarkoitus vilautella, mutta joissakin kuva-aiheissa ei pysty häpyä rajaamaan pois.

Helena kirjoitti...

Tietty tohon voi laittaa käden eteen, jos ei halua kaikkea julkisesti vilautella. Tai editoida jälkikäteen.

Anonyymi kirjoitti...

Suojasää, kevät ja pajunkissat, ihanaa. Niin kuva on hieno ja sopiva, näin blogin juuri löytäneen kommenttina:)
mirri

Kipukoukku kirjoitti...

Kiitos mirri, on mukavaa kuulla että tule uusia lukijoita :)

oceansoul kirjoitti...

Samaa mieltä edellisten kanssa eli eipä tällaisissa kuvissa mitään vikaa ole!

Kirjallisuus ja kulttuuri ovat täysin tervetulleita; ei kaiken tarvitse aina vain seksiä olla, vaikka se pääteemana blogissa olisikin.