keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Yhteisö kutsuu!

Tänään tuli sähköpostissa ankara muistutus: jos emme ole aktiivisia Sidottuna-sivustolla, meidät erotetaan.
Neuvottelimme pikaisesti Kreivittären kanssa ja päätimme, että haluamme kuitenkin jatkaa. Nyt pitääkin välittömästi valita julkaistavat kuvat ja laittaa ne galleriaan muiden pervojen kommentoitavaksi.

Tuo yhteisö oli todella jäänyt vähemmälle huomiolle, ja samalla myös unohtui, että siinähän olikin hyvä foorumi, jolla kehtasi julkaista sellaisiakin kuva, joita ei oikein viitsinyt laittaa blogiin. Niin että tänään on luvassa mielenkiintoinen ilta: pervoilukuvien katselemista, tuunaamista ja valitsemista. Saadaan nähdä, missä vaiheessa piiskaa alka heilua. Työtkin on sopivasti saatu tältä päivältä päätökseen.

(Tosin viimeinen sessio oli vasta eilen, mutta se varmaan tekee vain hyvää, kun saa toistoa vielä kuumottaville reisille.)

2 kommenttia:

Helena kirjoitti...

Auts. Eikö tuosta ala jäämään pysyviä arpia? Minä tykkään kyllä piiskauksesta, siis ihan kunnolla, ei mitään hiplailua, mutta arpia en halua. Vaikea dilemma. :-)

Kipukoukku kirjoitti...

Helena, ei tuosta arpia jää, parhaassa tapauksessa mustelmia viikoksi. Parasta hyvässä piiskauksessa on kuitenkin se, että tunne ihossa ja lihaksessa säilyy noin vuorokauden verran ;)