sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Tyyliä etsimässä

Me ollaan ilmeisesti huonoja pervoja, kun ei tässäkään asiassa mahduta muotteihin. Samaa on Dramaqueenitiskin valittanut.
Alan ihmisillä näyttää olevan kaikenlaisia kontakteja ja kokemuksia nykyisenkin suhteen ulkopuolella. Meillä on ongelmana se, että olemme kumpikin ensimmäistä kertaa oikeassa bdsm-suhteessa. Kaikki jutut pitää oppia kantapään kautta, eikä se koske ainoastaan teknologiaa vaan myös ideologiaa. Se että ostamme vääränlaisia köysiä tai piiskaamisen tekniikkaa joutuu hamuilemaan, on pieni juttu sen rinnalla, kun joutuu miettimään alistumisen filosofiaa ja sen soveltamista arkielämään. Juuri käyttäytymismallien haparointi tuntuu vaikeimmalta.
Toisaalta mikään yhteisöllisyys ei kovin paljon kiinnosta. Jostain syystä kuitenkin tekee mieli kirjoittaa tätä blogia, jakaa kuvia. Ilmeisesti tarvitsemme tätä jonkinlaisena työkaluna epämääräisten halujemme tiedostamiseen. Mutta saattaa olla, että taka-alalla piilee ajatus: jospa tämä meidän kirjoittelu auttaa jotakuta samanhenkistä ihmistä pääsemään omista estoista ja lukoista, ja silloinhan meitä on hieman enemmän!
Alkuun olimme hirveän innostuneita ja menimme kaikenlaisille yhteisösivustoille, mutta se väki, joka siellä tuli vastaan, ei paljon motivoinut. Syynä on varmaan se, että meidän suhteemme perustana on rakkaus, ei harrastus. Emme kumpikaan voi kuvitella, että tekisimme jotain tällaista jonkun vieraan ihmisen kanssa.
Tämä blogi on ainoa kontaktimme maailmaan bdsm-ominaisuudessa. Yksinäiseltähän se tuntuu, mutta ne harvat blogit, joita seuraamme, antavat kuitenkin jonkinlaista lohtua: on maailmassa muitakin samalla tai lähes samalla tavalla tuntevia ja ajattelevia. Tuskin me muuta kaipaammekaan. Mutta joistakin bloggaajista on tullut kuin läheisiä ihmisiä, ja tuntuu joskus surulliselta ettemme koskaan tapaa heitä. Sängyssä saatamme joskus jopa fantasioida jostakin bloggarista: kunpa (tai pikemminkin jospa) hän olisi nyt täällä kanssamme.
Iloitsemme kuin lapset, kun huomaamme, että meitä joskus luetaan. Usein Renki huutaa Kreivittärelle keittiöön: ”Hei, tule katsomaan, H. on laittanut meille kommentin! D. on kirjoittanut uuden postauksen juuri siitä mistä eilen puhuttiin!”
Kirjoittamisen idea tuntuu jotenkin karkaavan, ja seuraavaksi onkin vuorossa blogin uudistaminen, joka tarkoittaa varmaan aihepiirin laajentamista, uutta ilmettä ja ilmeisesti uutta nimeä. Haluamme myös kysyä lukijoilta, haluavatko he nähdä tässä ronskimpiakin kuvia? niitä kyllä olisi, mutta jostain syystä emme vain ole kehdanneet julkaista kuvia, joissa näkyy esim. sukupuolielimet.
Voiko kukaan neuvoa miten voi muuttaa blogin nimeä niin, että se löytyisi samalta paikalta ja säilyisi lukijoiden suosikkilistoilla? Blogi jää siis remonttipaussille, nähdään toivottavasti pian uudistuneessa budoaarissa!

14 kommenttia:

Helena kirjoitti...

Settingeistä, asetuksista voi muuttaa vaikka mitä, myös nimeä, ja osoite pysyy samana - ellei sitäkin halua muuttaa.

Mä en ainakaan kaipaa mitään kikkelikuvia - ellei ne ole ns. taidekuvia. ;-)

Mä muuten näen kinkyä nykyään kaikkialla. Katson maailmaa kinkylasien läpi ja se on hauskaa. Mulla ei siis ilmeisesti ole enää mitään toivoa normalisoitumisesta. :-) Sukulaissieluihin (tässä mielessä) törmää tuon tuostakin ja se on aina hieno kokemus. Vähän niinkuin kuuluisi johonkin salaseuraan.

oceansoul kirjoitti...

En koe itseäni varsinaisesti 'bdsm-harrastajaksi', vaikka moni asia sillä saralla kiinnostaakin...mutta jos kokisinkin, niin miksi tarvitsisi mahtua mihinkään tiettyyn muottiin?
(En itsekään oikein jaksa keskustella näihin juttuihin erikoistuneilla sivustoilla, koska usein niissä on jotenkin sellainen ilmapiiri, että pitää olla niin kauhean TRUU sopiakseen sinne..)

Hmm. Kyllähän sitä tuhmempiakin kuvia mielellään varmasti tulisi katseltua, mutta en nyt mitenkään pakollisena pidä. Saahan sitä kuvia katseltua sitten ihan muilta sivustoilta! Tehkää, mikä itsestänne parhaalta tuntuu. :)

Jos ette osoitetta tahdo muuttaa, niin blogin nimihän on helppo vain vaihtaa asetuksista! Eihän sillä nyt niin suurta merkitystä, vaikka uuden nimen jälkeen nettiosoitteena olisi edelleen tuo kokeilijat..

Kipukoukku kirjoitti...

Helena, kikkelikuvista ei ollutkaan kysymys. Lähinnä siitä, että joissakin parhaissa sidonta- tai piiskauskuvissa saattaa näkyä häpy tai sinne päin. On jotenkin kurjaa aina rajata ne alueet, joihin koko leikki on kohdistettu.
Kinkyä tai bdsm:tä on aina siellä, missä on intohimoa: rakaus ei kerta kaikkiaan pärjää ilman kipua. Normalisoituminen tarkoittaa tässä mielessä henkistä kuolemaa.
Oceansoul, TRUU kuuluu alapäästä silloin kun on syönyt liikaa hapankaalia ja juonut päälle puoli koppaa olutta. Se siitä piireihin kuulumisesta.
Tuhmemmista kuvista mietitään vielä, ja viime kädessä asiasta päättää Kreivitär, ylhäistä sukua kun on. Renki vain toteuttaa käskyt.
Kiitoksia neuvoista ja nähdään pian!

Dramaqueenitis kirjoitti...

Hyvää remonttitaukoa!

Itse olen samoilla linjoilla edellisten kanssa kuvien suhteen. Samalla ymmärrän hyvin, kuinka turhauttavaa on rajailla kuvista K18-materiaali pois, siinä menettää usein puolet kuvasta. Muotoillaan siis vaikka näin: itse näkisin mieluummin kuvia, joissa mahdolliset sukupuolielimet ovat paremmin sivuosassa kuin pääroolissa :)

En oikein tiedä, olenko oikeassa kuvitellessani olevani jotenkin epäpervo, vai johtuuko harhakuvitelmani sopimattomuudestani BDSM-skeneen siitä, että salaa haluan tuntea olevani ainutlaatuinen lumihiutale enkä osa jotain kasvotonta pervomassaa.

Omistaja kirjoitti...

Itse olen aina tavoitellut hyvää, toimivaa suhdetta yhden subin kanssa. Ja jos siinä muita on, niin sitten olemme kummatkin paikalla

Omistaja

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä teitä luetaan, minä ainakin innoissani niin usein kuin muistan ja ehdin. Komppaan täysin oceansoulia tässä "En itsekään oikein jaksa keskustella näihin juttuihin erikoistuneilla sivustoilla, koska usein niissä on jotenkin sellainen ilmapiiri, että pitää olla niin kauhean TRUU sopiakseen sinne.." Mutta ihan mukavia tyyppejä olen löytänyt tätä kautta asioista keskusteluun ja muuhunkin ;)

Kuvia olisi mukava katsella lisää, mutta mieluimmin kyllä ilman sukupuolielimiä.

QueenFemale

Kipukoukku kirjoitti...

Traamakuningatar! Mekin ollaan lumihiutaleita, ainutlaatuisia sellaisia, eikä haluta kuulua mihinkään kööriin. Mutta johonkin on kuulutava, esim. kirkkoon tms. Jos emme voi mennä papin eteen ja tunnustaa että "lupaamme ruoskia toisiamme niin kauan kunnes kuolema meidät erottaa", niin mihin meidän on kuuluminen?
Kuvista vielä. Ei ole missään tapauksessa tarkoitus vilautella, mutta toddellakin jotkut kuvat, joista itsekin pidämme, sisältävät K18-materiaalia. Miten olla, jos naisen reidet on niin kauniisti sidottu juuri "sen" ympärillä? Tai jos piiskan jäljet näkyvät parhaiten juuri "sen" läheisyydessä? Ja varsinkin jos kohteena on "se": esim. nipiostimet ja painot on ripustettu häpyhuuliin tai Kreivittären nyrkki on siellä mihin se luonnostaan kuuluu?

Kipukoukku kirjoitti...

QueenFemale!
Onko Sinulla jonkinlaista osoitetta mihin kirjoittaa?
Omistaja!
Tuo ajatus on mielenkiintoinen: molemmat paikalla.

bmaad kirjoitti...

"Sängyssä saatamme joskus jopa fantasioida jostakin bloggarista: kunpa (tai pikemminkin jospa) hän olisi nyt täällä kanssamme."

Niinpä. :-)

No minäkin
olen joitain yhteydenottoja joskus saanut, mutta ei sitä viitsi lähteä munaamaan itseään. Olen
sängyssä, paitsi kokenut aika rötköttävä
ja vaatelias maso joka vaatii "palveluksia", ja vähän kaikkea. Voi olla aika järkyttävää sellaisille, jotka
ovat tottuneet hieman toisenlaisiin orjiin, jotka kuuntelevat kiltisti kaikkea...
Itse vaadin sadistilta tasa-arvoa ja huolehdin kyllä siitä, että se dominoiva osapuoli vyöryttää tilannetta eteenpäin kunnolla ja molemmat saavat nautintonsa.

Sadomasokismia harjoitetaan
usein vähän eri tavalla. Tietysti olisi hauskaa joskus kokeilla millaista sadomasoilu olisi näiden "nimimerkkien" kanssa, mutta hengenheimolaisia heidän joukostaan tuskin löytyisi edes sitä yhtä.

Joten pyöriköön pieni piirini keskenään vuosien perinteillä ja omilla tavoillaan...

Mia kirjoitti...

Luen minäkin ja olen saanut paljon pohdittavaa mietteistänne.

Minusta saa kuvat olla rohkeampiakin, nimenomaan tuolla idealla että kuvan pääosassa on se jokin, vaikka kuvassa näkyykin sitten k-18 materiaalia.

toivottavasti remonttitauko ei ole kovin pitkä...

Kipukoukku kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista!
Toivon mukaan saamme blogin taas käyntiin ensi viikolla.
Olisi vielä yksi kysymys: jos blogin nimi muuttuu, pitääkö se rekisteröidä uudelleen Blogilistalle?

oceansoul kirjoitti...

^ Ei. Omat tiedot -> (Omat blogit näkyy siellä) -> Muokkaa blogin tietoja. Sieltä voi blogin nimeäkin muokkailla.

Täytyi tulla katsomaan, joko täällä on muutoksia tapahtunut. :P Ihan hyvältä näyttää tämä värimaailma! Ilmeisesti on vielä vähän keskeneräistä, kun ylhäällä oleva kuva menee reunojen yli jms.?

Kipukoukku kirjoitti...

Kiitos! Löysin jo, mutta päätin jättää Blogilistalle nimen Kokeilijat vielä pariksi päiväksi, että lukijat tottusi. Tuosta otsikon taustakuvasta en oikein tiedä, omalla koneellani se on kyllä paikallaan.

oceansoul kirjoitti...

Niin itsellänikin nyt. :)