sunnuntai 19. heinäkuuta 2009

Noviisikreivittären tunnustuksia

Kiitän Renkiä ahkerasta blogin päivittämisestä. Itse en ole koskaan blogia pitänyt, nyt tämäkin taito pitänee opetella.
Nyt kun olemme taas erossa, elän uudelleen läpi kaikkea sitä uutta, mitä olin Renkini kanssa kokenut ensimmäistä kertaa. Ennen tuollaiset tunteiden ilmaisumuodot, kuten piiskaus ja sidonta, synnyttivät minussa vain kielteisiä reaktioita. Siitä on kiittäminen mediaa ja toimintaleffoja, joissa sadomasokismiin taipuvainen henkilö on ehdottomasti crazy tai maanikko. Siksi myös uuden kumppanini ehdotus leikkiä julmaa Kreivitärtä ja nöyrää Renkiä herätti alkuun epäluuloa.
Rauhoituin kun tajusin, että saan olla leikissä dominoiva osapuoli, saan kontrolloida täysin tilannetta eikä siis minulle satu mitään ikävää. Oli äärettömän kiehtovaa sovitella julman Kreivittären roolia. Kaikki oli minulle uutta ja ihmeellistä. Ensinnäkin en ollut ikinä lyönyt ketään, ja siksi tarkkailin jännittyneenä uusia tuntemuksia ja tunteita, joista suurin ja tärkein oli edessäni avuttomana makaavaan ihmiseen kohdistuvan vallan tunne.
Toiseksi en oikein ymmärtänyt miten voi nauttia kivusta. Tuntui uskomattomalta, kun näin omin silmin Rengin mahtavan erektion, joka vain vahvistui hartioihin, selkään, pakaroihin ja reisiin satelevista piiskan iskuista. Näkemäni tuntui niin fantastiselta, että halusin itsekin tutkia tuota terra incognitaa.
Lapsena sain usein tällejä luokkatovereiltani, kun jouduttiin selvittelemään välejä. Muistin, että pidin lyönnin jälkimausta, siitä kipeän paikan laantuvasta jomotuksesta. Nuo tappelut ovatkin lapsuuteni kiihottavimpia muistoja.
Pyysin Renkiäni koskettamaan pakaroitani ja reisiäni piiskalla, ja sitten rohkaisin häntä ensimmäiseen varovaiseen sivallukseen. Ensi kerralla kontrolloin piiskausta täysin, Renki vain palveli minua. Sanoin hänelle mihin sai lyödä ja millä voimalla, johdatin piiskaajan kättä, pidin taukoja ja kuuntelin ruumistani. Paussien aikana tunsin mieletöntä nautintoa juuri siitä iskujen jälkimausta, jota voi verrata vain hyvän viinin pitkään jälkimakuun. Kroppani aukesi kukkaan, iho peittyi punaisilla kuvioilla ja sisältä ruumis paloi himosta jokaisen piiskan kosketuksen jälkeen.
Tunne oli uutta, jännittävää. Ruumiin muisti piiskaamisen jälkeen kertoi vielä pitkään rakkaudesta, himosta ja luottamuksesta.

Kokematon Kreivitär

10 kommenttia:

Dramaqueenitis kirjoitti...

Mukavaa kuulla välillä myös toisen puoliskon kokemuksia! :)

En tosin osaa eläytyä tilanteeseesi juurikaan, koska itselleni ajatus tilanteen hallitsemisesta aiheuttaa lähinnä hyperventilaatiokohtauksen ..

Kipukoukku kirjoitti...

Sinä oletkin sitten 100% sub ;)
K.

Dramaqueenitis kirjoitti...

Niin, kai omia taipumuksiaan voi määritellä myös sen kautta mitä ei missään nimessä haluaisi tehdä tai kokeilla :)

Luulen että minustakin oikeassa tilanteessa pieni switch saattaisi löytyä, nykyisessä suhteessa sille ei juurikaan ole käyttöä tahi tarvetta joten en ole sitä puolta erityisesti esiin kaivellut.

Anonyymi kirjoitti...

"Lapsena sain usein tällejä luokkatovereiltani, kun jouduttiin selvittelemään välejä. Muistin, että pidin lyönnin jälkimausta, siitä kipeän paikan laantuvasta jomotuksesta. Nuo tappelut ovatkin lapsuuteni kiihottavimpia muistoja."

Ihmisten olisi kyllä syytä
muuttaa suhdettaan lyömiseen, eikä lyödä niin kovaa, että menee hampaat kurkkuun ja hommasta maku. Katuväkivalta ei ole koskaan hedelmällistä, eikä väkivallan ei tarvitse olla väärin. Voisi olla jopa mielenkiintoista elää yhteiskunnassa, jossa esimerkiksi naisilla olisi oikeus lyödä nörttejä.

Voisi nuorille seksivalistuksessa opettaa, että lyödä voi kiihottavassa muodossakin, eikä sen tarvitse olla aina väärin, sitten tehdä muutamat koelitsarit halukkaiden kesken. Ja että sadomasokismi on täysin normaalia, vaikkeikaan aivan kaikille sopivaa.;)

Anonyymi kirjoitti...

"Luulen että minustakin oikeassa tilanteessa pieni switch saattaisi löytyä, nykyisessä suhteessa sille ei juurikaan ole käyttöä tahi tarvetta joten en ole sitä puolta erityisesti esiin kaivellut."

Perimmäiseltä luonteelta
olet subi, mutta toki subeillakin on mahdollisuus heittäytyä hetkeksi irti arjesta.:)


Bmad (x2)

Kipukoukku kirjoitti...

Bmad!
Tekisi mieli lukea myös sinun omia ajatuksia sen lisäksi mitä kommentoit muita.
Mutta kiitoksia joka tapauksessa siitä että luet tätä meidän vaatimatonta blogia. Toivottavasti se paranee, kunhan Kreivitär pääsee blogaamisen (js lyömisen) makuun.
R.

Anonyymi kirjoitti...

"Bmad!
Tekisi mieli lukea myös sinun omia ajatuksia sen lisäksi mitä kommentoit muita."

Hmm. Enkös ole jo kertonut? :)

Ylipäätään ajatukseni ovat
eriskummallisia, koska vaikka ne ovat ulospäin haaveunen tuntuisia, mikä muuten on sekin totta, niin minulla on silti paljon käytännön kokemusta NIISTÄ, eli olen päässyt toteuttamaan sadomasokismia omilla
ehdoillani.

Yllämainitusta syystä minulla ei ole sellaista perinteikästä tukahdutettua asennetta, että "kyllä, valtiatar, voisinko edes kerran nuolaista pikkuvarpaitasi", vaan puheksin
melkein kuin mikä tahansa 12v runkkari, jolla ei ole käytöstapoja. :)

No, omasta kokemuksesta
sanoisin, että sadomasokismia kannattaa harjoittaa omilla ehdoilla, ja jättää yleiset muotit niille, jotka niihin takertuvat. Ei kannata taipua tylsiin maneereihin, jotka on valmistettu ja johon ihmiset yleensä lankeavat. Senkus vaan runkkaa ja toteuttaa unelmiaan muiden kanssa.

Mielestäni te, tämän blogin pitäjät olette erityisen fiksuja, kun suhtaudutte noin avoimesti sadomasokismiin, ettekä yritä tehdä siitä jonninjoutavaa arkista roskaa. Teillä on potentiaalia ymmärtää sadomasokismin syvempiä tasoja ja tehdä sadomasokistisia rituaaleja.

Kysyä voi lisää.

Bmad

Anonyymi kirjoitti...

"Toivottavasti se paranee, kunhan Kreivitär pääsee blogaamisen (js lyömisen) makuun."

Litsareita on annettu
ihmiskunnassa iät ja ajat, mutta mikäpä sen parempi häpeän muoto miehelle, kuin naisellinen mojova läimäytys kasvoille, joka särkee vielä seuraavanakin päivänä. Ei tarvitse kuin yksi kova niin itku tulee. Ja käsiraudat kiReelle sen ajaksi.....


Bmad

Kipukoukku kirjoitti...

Bmad:
"Teillä on potentiaalia ymmärtää sadomasokismin syvempiä tasoja ja tehdä sadomasokistisia rituaaleja."
Kiitos kaunis! Tekisi ihan mieli niiata, mutta kun Kreivitär ei ole vielä ehtinyt ajelemaan kaiikia karvojani ja pukemaan tuhmaksi tytöksi. Uhannut kyllä on, ja sanoo että seuraavassa sessiossa tulen raiskatuksi nimenomaan naisen roolissa.
En tiedä syvemmistä tasoista, mutta olen varma siitä ettei meille ulkoiset puitteet ole tärkeitä vaan se mitä tunnemme. Ja koska lähtökohtamme ei ole mikään urheilu vaan rakkaus, niin toivomme että saavutamme tässäkin hommasa joitakin sellaisia tasoja, joita kukaan muu ei ole nähnytkään. Alkuun joudumme totta kai matkimaan yleisiä tapoja, mutta varmaan ajan myötä kehitämme jotain aivan omaa.
R.
PS. Kreivitär lupasi seuraavaksi kirjoittaa fistauksesta, katsotaan milloinka postaus kypsyy.

bmaad kirjoitti...

"Alkuun joudumme totta kai matkimaan yleisiä tapoja, mutta varmaan ajan myötä kehitämme jotain aivan omaa."

Minä aloitin suoraan
omista runkkufantasioista, kun pääsin naisen viekkuun. Ei tarvinnut miettiä mikähän sitä oikeaoppista on.