perjantai 24. heinäkuuta 2009

Fistauksen poetiikkaa

Kaiken elämässä joutuu joskus kokemaan ensimmäisen kerran. Yleensä ensimmäinen kokemus jää muistiin pitkäksi aikaa, joskus ainiaaksi. Kaikki ne kokemukset, tiedot, tunteet, joita kasvatan Renkini kanssa, ovat ainutlaatuisia ja korvaamattomia. Äärettömän arvokasta suhteessamme on se, että Renkini antaa minulle täydellisen luottamuksensa. Ainutlaatuista taas on se, että saan opetella ja tutkia himokkaasti, iloisesti ja rakkaudella kaikkea uutta, mitä en ole ikinä kokenut.

Kun ensimmäistä kertaa kokeilin tehdä anaalifistausta Rengilleni (vai Isännälleni?), en tuntenut alkuunkaan mitään vastenmielisyyttä. Pikemminkin liikutuin ja tunsin pohjatonta hellyyttä tuota luottavaisena aukeavaa koloa kohtaan. Varovasti, ensin yhdellä, sitten kahdella, kolmella, neljällä sormella työnnyin Renkini peräaukkoon. Runsaan liukuvoiteen lätinä ja maiskutus kuulosti niin herkulliselta, että hetkeksi kuvittelin ruokkivani kädellä nälkäistä lasta. Mutta ruokahalu tulee kuten tunnettua syödessä: kyltymätön suu aukesi yhä suuremmaksi, ja koko käteni liukui sisään. Tuo näky sai minut haltioihinsa. Olin riemastunut nähdessäni sen himon, joka heräsi Renkini toisessa päässä: hänen kovettunut siittimensä todisti, että ensimmäinen kokeilu ei ollut ainakaan täysin epäonnistunut. Nähdessäni miten kulli vuodattaa runsaita kyyneleitä en voinut olla nuolematta niitä suihini.
Halusin nähdä kuinka syvä on omin käsin avaamani kaivo. Kummankin käden neljällä sormella levitin aukkoa, kurkistin sisään ja näin kaivon pohjalla kiiltelevän nesteen. Himoitsin sitä lähdettä niin paljon että painoin huuleni kaivon suulle ja työnsin kieleni sisään.
Nöyryytinkö vai palvelin? Olinko Kreivitär vai kuuliainen palvelustyttö? Väliäkö sillä. Se oli rakkautta.

K.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos blogistanne, sitä on ilo lukea! Haluaisin jakaa hieman omia kokemuksiani, sillä aihealue on meidän taloudessa hyvin rakas. Olemme lähes 25-vuotias pariskunta (jonka puolesta minä miehenä nyt kirjoitan), joka rakastaa outoa, tuhmaa ja yleisen mielipiteen vastaista seksiä! :D

Tiedämme molemmat olevamme täysin normaaleja, rakastamme toisiamme ja haluamme jakaa yhteiset seksuaaliset halumme, jotka vuosi vuoden jälkeen vaan sopivat yhteen. Yleensä roolimme ovat "konventionaaliset" - minä vien ja nainen vikisee. Suurimman osan ajasta nautimme tästä roolijaosta, jossa nainen saa olla nainen ja antautua täysin minun hallittavakseni. Suhteessamme on suuri määrä keskinäisiä hellyydenosoituksia, toisesta huolta pitämistä ja keskinäistä kunnioista. Kuitenkin molemmat koemme, että makuuhuoneen puolella mennään eikä meinata. Nautimme siis molemmat aidosti rajusta seksistä, jossa hiki virtaa ja ruumiinaukot lätisevät niin luonnon kuin teollisten liukuaineidenkin armosta.

Silloin tällöin rakastamme kuitenkin roolien vaihtoa. Itse olen miehenä hulluna kaikenlaisiin anaalileikkeihin ja rakastan ottaa vastaan kaiken sen, minkä tungen avovaimoni pyllynreikään :) Vastaavasti naiseni nauttii saadessaan ottaan haltuunsa "kaikken pyhimpäni" laittaen minun vikisevän naisen rooliin. Jo vuosia olemme harrastaneet tätä roolin vaihtoa kokeillen erilaisia dildoja ja anaalitappeja. Kuitenkin viime yönnä onnistuimme ensimmäisen kerran fistaamaan minun reikääni. Ja voi että se oli nannaa! Niin fyysiset tuntemukset kuin tilanteen ja roolijaon tuottama härskiyden tunne tuottivat epäilemättä elämäni parhaimmat orgasmit.

Jo pelkkä tunne kun naiseni tunkeutui ensimmäisen kerran koko kämmenellään sisääni oli uskomattoman miellyttävä. Käytimme liukasteena silikoniliukkarin ja J-Luben (hyvä fistaukseen, mutta itsessään jopa liian liukasta) sekoitusta. Sessio kesti noin 30 minuuttia, jonka aikana sain kaksi siemensyöksyä ja yhden "kuivan" orgasmin, joka varmaankin lähenteli naisten kokemuksia olemalla normaalia siemensyöksyä huomattavasti kokonaisvaltaisempi.

Käytimme myös popperssia, joka auttoi fistausta huomattavasti ja moninkertaisti kiimani. Naiseni nussi minua nyrkillään varmaan kymmenen minuuttia ja en ole koskaan elämäni aikana huohottanut ja äännellyt sillä tavalla. Vaikka luokittelenkin itseni heteroseksuaaliseksi tietyin bi-varauksin, voin kokemuksen jälkeen sanoa ymmärtäväni bottom-roolista nauttivia homomiehiä erityisen hyvin! Sen verran ihanaa touhu oli! :)

On ihanaa olla suhteessa ihmisen kanssa, jonka seurassa voimme molemmat riisua sosiaaliset naamarimme, sukupuoliroolimme ja nauttia kaikesta siitä mitä kehomme erogeeniset alueet voivat meille tarjota!

Hyvää jatkoa teille!

Kipukoukku kirjoitti...

Kiitos tarinastasi, Anonyymi!
Meillä oli tässä hiljattain samanlainen sessio, jossa Kreivittäreni paitsi nussi minua nyrkillä perseeseen, otti myös suihin. Se oli taivaallista!!! Tosin roolit meinasivat mennä täysin sekaisin: kumpi siinä tilanteessa alisti j kumpi nautti?