keskiviikko 16. syyskuuta 2009

Putkimiehen rooli BDSM:ssä

Uusi asuinpaikka asettaa vakavia rajoituksia sessioinnille: asunnossa ei ole alapesusuihkua, minkä takia varsinkin fistaus on vaikeaa. Putkimiestä on yritetty saada asuntoon jo kaksi viikkoa, mutta vieläkään se ei onnistu. Tänään päätin etten enää samasta firmasta kysele, kun olivat jo kolme kertaa luvanneet.
Eilen Renki joutuikin pujahtamaan kirjaston naistenvessaan valmistellakseen Kreivittärelle työmaan. Sen jälkeen tuli tosi kiire kotiin. Kreivitär oli jo valmiina ja odotti kärsimättömänä. Muu sujuikin tuttuun tapaan: kädet ja jalat rautoihin (meillä on upea uusi metallisänky, jonka päätyihin on helppo kiinnittää kahleita), kunnon lämmittely hapsu- ja ratsupiiskalla ja ei muuta kun pylly pystyyn.
Ai että se teki hyvää! Joka kerralla Kreivittären nyrkki uppoaa aina vain syvemmälle, ja rengin nautinto kasvaa. Olemmekin miettineet, että fistaussessioissa roolit saisivat olla toisin päin: nyrkkipanon ottava osapuoli voisi olla se joka dominoi, käskee subia nuolemaan ja hyväilemään peräaukkoaan ja sitten venyttämään sitä Domin ohjeiden mukaisesti. Eilen meni kuitenkin vanhan kaavan mukaan, eli Kreivitär käski pyllistää ja rankaisi jokaisesta väärästä liikkeestä. Siinä on etunsa, koska piiskan isku vie huomion toisaalle ja nyrkki saa työntyä sillä aikaa muutaman sentin syvemmälle. Käsittelyn jälkeen ihana tunne takapuolessa säilyy pitkään, oikeastaan seuraavaan päivään saakka.
PS. Kuvassa näkyy kuitenkin vain ratsupiiskan jäkiä Rengin reidessä, koska olemme päättäneet ettei jalkovälin kuvia tässä blogissa julkaista. Niiden jakaminen tuntuu kuitenkin niin kiihottavalta, että harkitsemme kuvien julkaisemista muualla ;)

4 kommenttia:

KinkyOpeM kirjoitti...

Ja kateellisena luen jälleen teidä elämää....

Dramaqueenitis kirjoitti...

Putkimiestä ei tarvita, jos astelee rautakauppaan ja ostaa
suihkusarjan. Allekirjoittanut kävi sellaisen hakemassa Clas Ohlsonilta.

Sarja siis kiinnitetään suoraan vedensekoittajaan, eikä putkimiestä tarvita paikalle. Eikä maksakaan juuri mitään.

Ihan vaan kärsimättömille tiedoksi ;)

Kipukoukku kirjoitti...

Voi ei!
Ehdin jo sopia maanantaiksi pikku remontin, jonka hinnaksi arveltiin vähän vaille 200. Samalla tosin tulee pesukonekin kytkettyä vesijohtoon.
Ei tullut mieleenkään, että tuon suihkun kanssa olisi voinut päästä noin helpolla.

Dramaqueenitis kirjoitti...

No mutta tuleepahan asiat hoidettua varmasti kaikkien taiteen sääntöjen mukaan! Itse olen vuokra-asujana joutunut tutustumaan näihin vähemmän pysyviin ratkaisuihin.