sunnuntai 6. syyskuuta 2009

Mustelmataidetta

Kreivittären mieltymys reisien piiskaamiseen tuottaa joskus jopa pelottavia tuloksia: mustelmat ja piiskan jäljet eivät enää ehdi parantua sessioiden välillä. Eteen onkin tullut pieni ongelma: työnantajan järjestämä saunailta. Mitä tehdä: kieltäytyä koko huvista (saunasta siis) vai olla kaksi viikkoa ilman ihanaa polttavaa kipua? Piiskasta on todellakin tullut meille niin luonnollinen ja itsestään selvä osa elämää, että pitemmän tauon pitäminen tuntuu seksuaaliselta väkivallalta.
Renki on kerrassaan kateellinen, kun ei saa nahkaansa yhtä vakuuttavia jälkiä. Olisin varmaan tosi ylpeä saunassa, eihän sitä kukaan kehtaisi kysyä, mutta moni varmaan arvaisi. Onko olemassa mustelmafetisismia? Jos ei, niin täällä se alkaa kehittyä. Itse nautin suunnattomasti, kun näen piiskan jälkien turpoavan silmissä Kreivittären reisien sisäpinnalla. Eräänlaista kuvataidetta sekin.
Tänään on luvassa Rengille rankempaa käsittelyä, Kreivitär on luvannut pukea renkinsä palvelustytöksi, kurittaa ja raiskata. Parasta mennä valmistautumaan ajoissa. Uudessa roolissa on myös opeteltavaa, katsotaan miten ensi kokeilu sujuu.
Köydet ovat jääneet muuton vuoksi vähemmälle huomiolle, sidonta kun vaatii niin paljon aikaa ja kärsivällisyyttä. Naruja on kyllä hankittu, toivon mukaan päästään lähiaikoina kehittelemään uusia kuvioita.

Ei kommentteja: