maanantai 21. syyskuuta 2009

Naruilla elämään?

Yritin saada Kreivitärtäni kirjoittamaan, mutta ei se onnistunut. Luulin että sidotun on luontevampaa kertoa tuntemuksista, vaan nyt joudun kertomaan sitojan näkökulmasta.
Sessio oli aika pitkä, kokemusta puuttuu ja kaikki on uutta (onneksi?). Tuohon vaatimattomaan korsettiin meni 60 metriä narua ja noin tunti aikaa. Tunnustan, että teki mieli kiristää naruja oikein miehen voimalla, mutta ainakin rintojen kohdalla oli pakko kuunnella Kreivitärtä. Sidonta onnistui ainakin siinä mielessä, että Kreivitär viihtyi naruissa parikin tuntia ja pystyi harrastamaan seksiä useamman orgasmin verran.
Olemmekin pikkuhiljaa tulleet siihen tuloksen, ettei alistaminen ja alistuminen ole meille tärkeää vaan kivun tuoma nautinto. Tänään puhuttiin pitkään siitä, onko kivulla joitakin järjellisiä rajoja eli mihin voi mennä, mitä pitäisi kavahtaa. Ostin eilen Robbarista sellaisia uistinpainoja, joita voi ripustaa nipistimillä nänneihin. Tuntuu mielettömän hyvältä, ja kun unohduin parittelemaan painot nänneissä, en huomannutkaan että pidin niitä ehkä liian kauan. Pois ottaessa sattui niin pahoin, että luulin jo tehneeni itselleni jonkinlaista väkivaltaa. Tunnin päästä kuitenkin nännit alkoivat kerrassaan huutaa lisää nipistimiä ja painoja.
Kävimme katsomassa Dramaqueenitisin linkittämiä sivuja, ja kysymys kasvoi vieläkin suuremmaksi: onko rajoja? Mitä me haluamme? Miksi mikään ei riitä? Mattopiiska ja ratsupiiska tuntuvat jo lasten leluilta, oikeat tavarat löytyvät vain rautakaupasta. Lisää kipua! Miksi? Onko niin että kun oikeassa elämässä on niin vähän kärsimystä, niin sitä on pakko hankkia leikeissä?
Olemme köyhiä, mutta emme näe nälkää. Terroristit eivät uhkaa meitä eikä meidän lapsiamme. Kraanasta tulee puhdasta juomakelpoista vettä. Sähköt pelaavat ja tietokone surisee. Lähikaupasta saa olutta ja makkaraa, citymarketista viikon ruuat. Auto on vanha ja ruosteinen, mutta se liikkuu ja toimittaa tehtävänsä. Asunnossa on lämmin ja sänky on leveä ja pehmeä.
Harrastavatko Sudanin Daifurin asukkaat sadomasokismia?

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Upea kuva - muutama lisäkuva "uistinpainoista" ja tieto mistä niitä oikein voi ostaa olisi hieno lisä ;-))

nimim Köysi_ja_Piiska

Anonyymi kirjoitti...

Soon Darfur perkele.
Ei muuta kommentoitavaa ;)

Kipukoukku kirjoitti...

Kiitos kommentista, Köysi ja Piiska! Uistinpainot ostin Robbarista (aa niitä varmaan muistakin kaupoista, joissa on kalastustarvikkeita), niitä on monenlaisia. Valitsin 40-grammaiset, koska niitä voi halutessaan lisätä ja siten hallita painoa ja kipua. Terävähampaisilla nipistimillä nännini kestää toistaiseksi 80 grammaa, siis yhteensä 160. Tunne säilyy pitkään käytön jälkeen, varsinkin jos kiinnitettyjä painoja roikuttaa ja heiluttaa muutaman minuutin. Ajattelin liittää tähän kommentiin kuvan, mutta se ei onnistunut. Pitänee tehdä erillinen postaus.
Renki

Anonyymi kirjoitti...

Makunsa kullakin, mutta tuo ei todellakaan ollut kiihottava kuva :o
Toki joku vanha seksinälkäinen puuutteessa oleva pieru kuolaa tuollaista kuvaa, jossa näkyy vähän pintaa! Tai joku hikisesti 15v teinipoika.

Kipukoukku kirjoitti...

Elli, ei tosiaankaan ollut tarkoitus kiihottaa ketään, ei vanhoja pieruja eikä teinipoikia. Jos blogimme ei sovi sinun makuusi, ei sitä ole pakko lukea eikä kommentoida.