perjantai 14. elokuuta 2009

Vaaleanpunaista sadomasokismia

Kysyin äsken itseltäni, miksi blogimme pohja on tällainen vaaleanpunainen, aivan kuin tyttöpäiväkirjassa. Mietin sitä hetken, ja seuraavaksi kysyin taasen itseltäni (kun ei muitakaan sattunut lähistöllä olemaan), miksi ihmeessä BDSM-harrastajien pitäisi esittää jotain synkkää roolia? Suhteemme on valoisa ja iloinen, emme näe sen erikoispiirteissä mitään pahuutta, ja loppujen lopuksi kaikki se roolikama, joka alaan liittyy, on meistä aika hassua. Nauttiakseen alistumisesta (alistamisesta) ja kivusta ei ole pakko pukeutua nahkaan ja palvoa saatanaa.
Anonyymi Bmaad kommentoi postaustani Kuvottava BDSM:

Olisi syytä ryhtyä kehittelemään mukaansatempaavampia ja kansantajuisempia sadomasokismin muotoja. Monissa ihmisissä on sitä pahuutta mitä todelliseen sadomasokismiin tarvitaan, mutta he eivät saa petoaan irti siinä mielessä, jos ei ylipäätään tarjota parempaa kanavointimallia sadomasokismin harjoittamiselle, kuin tämä nykyinen.
Ihmiset voitaisiin saada innostumaan sadomasokismista, jos siitä olisi tarjolla tarpeeksi aito versio, joka on sopusoinnussa heidän elämäntyylinsä ja alitajuisten arvojensa kanssa.


Meillä ei ole tarkoitus tyrkyttää omaa elämäntapaa kenellekään eikä tarjota mitään rajumpia muotoja tai saada ihmisiä innostumaan. Olisi vain suotavaa, että muut (ns. normaalit) ihmiset ymmärtäisivät ettei S/M ole pelkästään friikkien alakulttuuria vaan monille ihan luonnollista seksuaalisuuden ilmaisua. Niin kuin olen jo ennenkin sanonut, uskon että melkein jokaisesta löytyy sadomasokistisia piirteitä, mutta juuri tuon alakulttuuriluokituksen vuoksi ihmiset eivät uskalla niitä kohdata ja hyväksyä. Aito BDSM ei ole mitään maskeradia vaan aitoa seksiä rajuine yhdyntöineen päivineen. Ehkä se on vain vähemmän väkivaltaista kuin vaniljaseksi, ja ihmisethän haluavat juuri väkivaltaa, todellista raiskaamista.

3 kommenttia:

bmaad kirjoitti...

Kokeilijat:"Meillä ei ole tarkoitus tyrkyttää omaa elämäntapaa kenellekään eikä tarjota mitään rajumpia muotoja tai saada ihmisiä innostumaan."

Minusta pitäisi rakentaa sellainen
sadomasokismin kulttuuri, johon keskiverto(sadomasokistisen)ihmisen olisi helpompi sulautua
ilman, että kokee olonsa turhautuneeksi ja typeräksi.
Nykymaailmassa sadomasokismi on pehmoilua ja hempeilyä, koska se kunnioittaa liikaa todellisia valtarakenteita, eikä pyri aitoihin suorituksiin.

Alakulttuurin kukkahatut pitävät huolen siitä, ettei sadomasokismi saa liian viehättäviä muotoja. Niinpä he tyytyvätkin perinteisesti nussimaan ees ja taas. Kaikki muu on out. Enkä kyllä ihmettele.

"Olisi vain suotavaa, että muut (ns. normaalit) ihmiset ymmärtäisivät ettei S/M ole pelkästään friikkien alakulttuuria vaan monille ihan luonnollista seksuaalisuuden ilmaisua."

SM on seksuaalivietin muoto.
Ja toisekseen hyväksyntä edellyttäisi sitä sitä toteutettaisiin hyväksyttävässä muodossa...

"Niin kuin olen jo ennenkin sanonut, uskon että melkein jokaisesta löytyy sadomasokistisia piirteitä, mutta juuri tuon alakulttuuriluokituksen vuoksi ihmiset eivät uskalla niitä kohdata ja hyväksyä."

Eivät kaikki ole sadomasokistisen luonteen omaavia. Ehkä n. 40%.

Ja allekirjoitus puuttuu
juuri sen takia, että sadomasokismista on tehty liian nuhruista ja turvallisuushakuista hempeilyä. Siinä ei ole mitään syvän meren tuntua. Alakulttuurin sijasta pitäisi pyrkiä yliluokkaisen sadomasokismi konseptin luomiseen ja päästää ihmiset toteuttamaan petoa ilman, että heidän tarvitsee takertua mihinkään alakulttuurissa kehittyneiden halpametodien katiskaan.

"Aito BDSM ei ole mitään maskeradia vaan aitoa seksiä rajuine yhdyntöineen päivineen. "

Ei SM:ään kuuluu välttämättä normiseksi ollenkaan. Sadomasoilu on valtapeliä, ja joissain tapauksissa joku saatetaan raiskata.

"Ehkä se on vain vähemmän väkivaltaista kuin vaniljaseksi, ja ihmisethän haluavat juuri väkivaltaa, todellista raiskaamista."

Sadomasokismi aidoksi
vietynä on nimenomaan kontrolloitua väkivaltaa. Ihmiset pakenevat sitä tavalliseen seksiin ja erityisesti soidinkuvioissahan he saavat toteuttaa väkivaltaviettiään. Sänkyyn mennessä tavallinen ihminen ei enää sitten tiedäkään muita vaihtoehtoja kuin hellyys, ja sitä sitten aletaankin toteuttamaan
turbon lailla.

aneli kirjoitti...

Kiitos kokeilijat avusta saada blogini listalle :)

Minusta alusta saakka oli hieno tämä teidän bloginne pohja. Kaiken kaikkiaan koko blogi viestii sitä, että taustalla on aitoja monisyisiä ihmisiä. Siinä tämän blogin viehätys juuri onkin!

Kipukoukku kirjoitti...

Kiitos kaunis, Aneli! Vaalenpunaisesta pohjasta huolimatta ihan punastuin mielihyvästä :)
R.