keskiviikko 19. elokuuta 2009

Suuria muutoksia

Ensi viikolla muutamme Kreivittären kanssa yhteen! Kaikki muuttoon liittyvät huolet ja järjestelyt ovat vähentäneet huomattavasti virtuaalista pervoilua, mutta eiköhän niitä laiminlyöntejä korjata sitten kun ollaan vihdoin yhdessä vuorokauden ympäri.
Nyt eivät oikein ajatukset pysy tärkeimmissä asioissa, eli seksissä. Kaikenlaista turhanpäiväistä vain pyörii mielessä: raha, uusi kämppä, muuttokuorma, pakkaamiset, osoitteenmuutokset, nettiyhteyden siirtäminen jne. Kreivitärkään ei ole kuulemma kolmeen päivään edes runkannut, Rengistä puhumattakaan. Tässä hermostuttavassa tilanteessa on pakko popsia mielialalääkkeitä, ja nehän vievät ahdistuksen mukana myös libidon.
Kreivitär kuitenkin varoitti pakkaamasta piiskoja ja muita leluja, sanoi että niitä voidaan vielä tarvita itse muutossa. Jos Renki on laiska ja hidas, niin onpahan millä ojentaa. Toisaalta anaalitappi pyllyssä juokseminen portaissa saattaa jopa lisätä tarvittavaa energiaa, kun se tulee muistuttamaan muuttorumban jälkeisestä palkinnosta.

4 kommenttia:

Dramaqueenitis kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin jo näin etukäteen!

Välillä elämä valitettavasti tulee pervoilun tielle itse kullakin :)

Kipukoukku kirjoitti...

Kiitos kaunis!
Menee varmaan vielä pari viikkoa, ennen kuin päästään taas kunnolla siihen tärkeimpään asiaan.

aneli kirjoitti...

Onneksi olkoon yhteisestä kodista :)

Näyttäisi tännekin tulevan muutto kuukauden päästä. Voi jee, sitä roudauksen määrää taas...

Kipukoukku kirjoitti...

Kiitos Aneli. On todella mukavaa, että tuntemattomat ihmiset (mutta jossain mielessä hengenheimolaiset) toivotavat onnea. Sitä tulee olemaan, ja kohta pian raportoimmekin siitä. Tänäänkin on jo niin monta mustelmaa, että tuntuu tietsalla istuessaankin.