maanantai 9. marraskuuta 2009

Kapina

Rengin asema horjuu: demokratia vie kaiken uskottavuuden bdsm-suhteesta! Hyvät veljet ja sisaret, mihin me päädytään, jos subin pitää neuvotella itselleen rangaistukset? Tämä on vimeinen yritykseni, jos tämän kirjoituksen jälkeen ei ala tapahtua, niin kusessa ollaan. Eräs entisistä on kysellyt, onko Renki kaivannut kasvatusta. On, todellakin! Jos Kreivitär ihan lähiaikoina ei pane asioita järjestykseen, niin Renki valitsee julmemman Valtijattaren.
Täällä kaivataan kunnon kuria, ei mitään demokraattista väkivaltaseksileikkiä. Laittakaa minut kahleisiin, jättäkää pariksi tunniksi miettimään syntejäni, ruoskikaa kunnolla ja jättäkää ilman nautintoa! Rengin elämä ei saa olla pelkkää hunajaa, muuten tulee kapinaa ja muuta luokkasotaa. Tänäänkin Renki pärjäsi ainoastaan sillä, että ruoski itse itseään, muuten olisi mennyt huoriin, kun Kunkreivitärtä ei ole kotona. Tuollainen ei käy laatuun. Rengin on peljättävä emäntäänsä silloinkin kun se on matkoilla.

2 kommenttia:

Dramaqueenitis kirjoitti...

Siinä veri punnitaan, kun kinkyily ei sujukaan aivan niin kuin itse haluaisi. Tuttu tilanne täälläkin päässä, tosielämällä kun on ikävä tapa tulla kinkyilyn tielle.

Itse huomaan muuttuvani levottomaksi ja kärttyisäksi, jos en saa omasta mielestäni ansaitsemaani kuritusta. Vaan jos kuria ja nuhdetta tässä taloudessa minun tahtiini ja minun halujeni mukaan jaettaisiin, taitaisin olla piiskan toisessa päässä .. :)

Toivottavasti sopiva epätasapaino löytyy taas!

Kipukoukku kirjoitti...

DQ, sitä minäkin tässä mietin, että liekö koko switchailu vain sen seurausta, ettei kunnon kuria pidetä. Olenkin huomannut, että ruoskin Kreivitärtä sitä useammin, mitä harvemmin saan ruoskasta itse.