sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Autovarkaat ja bdsm

Viime yönä Kokeilijoilta varastettiin auto.
Kummalla tavalla se vaikutti seksielämään: rikosilmoituksen jättämisen jälkeen Kreivitär ja Renki rakastelivat intohimoisesti keskellä sunnuntaipäivää.
Piiskoja käytettiin ahkerasti molemmin puolin, Kreivittären reidet ja Rengin pakarat oli ruoskittu perusteellisesti, ja anaalitappi lisäsi nautintoa. Mitään rooleja ei käytetty ja session päätyttyä tultiin siihen tulokseen ettei niitä tarvita lainkaan meidän suhteessa.
Rakastamme kumpikin kipua ja fyysistä alistamista, mutta henkistä nöyryytystä emme kaipaa. Miksi siis vetää päälleen joitakin maskeja, miksei voi vain pyytää kumppania tuottamaan sitä nautintoa jota kaipaa?
Alkuperäiset roolit, Kreivitär ja Renki, tuntvat hieman hassuilta ja väkinäisitä, olemme sadomasokismissamme tasavertaisia. Emmekö siis sovi tähänkään pervokaavaan? Jos Kreivitär haluaa piiskaa, ei Rengin tarvitse olla julma alistaja vaan tunnolinen ja rakastava puoliso. Jos Renki pyytää Kreivitärtä pissaamaan suuhunsa, ei Kreivittären ole pakko vetää päällensä verkkosukkia ja kaivaa kaapista piikkareita. Kyllä se tuntuu yhtä hyvältä villasukat jalassakin. Anaalifistauksen tai painojen ripustamisen häpyhuuliin voi tehdä rakkaudella ilman julmuuden esittämistä.
Seuraavaksi pitääkin ruveta miettimään blogin uudistamista ja nimimerkkien vaihtamista. Ja ehkä kirjoittamaan enemmän henkevistä asioista, kuten sikainfluenssasta.

5 kommenttia:

oceansoul kirjoitti...

Ei meilläkään kaivata henkistä nöyryytystä. :P Esimerkiksi piiskaa on kiva saada ja antaa; ei siihen mitään erilaisia rooleja asusteineen tarvita. (Kyllä TRUU sadomasokistit nyt tulisi sanomaan, kuinka epäaitoa!)

Kipukoukku kirjoitti...

Kesti vuoden päivät omantunnon tuskia, ennen kuin tuli selväksi että kalliit univormut eivät ole pakollisia ;) Vapaus on ihanaa, saa nauttia ilman sääntöjä!

bmaad kirjoitti...

"Ei meilläkään kaivata henkistä nöyryytystä. :P Esimerkiksi piiskaa on kiva saada ja antaa; ei siihen mitään erilaisia rooleja asusteineen tarvita. (Kyllä TRUU sadomasokistit nyt tulisi sanomaan, kuinka epäaitoa!)"

Minä pidän itseäni truesadomasokistina (teen myös kinkytutkimusta, en tiedä saanko sen valmiikksi, eh) - ja olen
osittain samaa mieltä: luontevampaa on alistua ilman mitään rasittavia "oletkos ollut tuhma poika"-juttuja.
Tietynlainen syyllisyys ja häpeä ovat ihmisten sisällä olevia tiloja, jotka on tavoitettavissa ilman teennäisiä kuvioita tyyliin rehtori-oppilas, poliisi-rosvo jne.
Kumirekvisiitta ei tee ihmisestä sadomasokismia, paljon kiihottavampaa näin miehenä on nähdä sorja nainen normaaleissa arki/bilepukineissa sormukset sormissa avokämmen koholla kasvojen päällä. Ja lyönti tuntuu vielä seuraavanakin päivänä,
fyysisesti. :)

winnie kirjoitti...

Heia Kokeilijat!
Jooh, maailma on kaavoja täynnä.
Mutta onneksi niitä ei aina tarvitse noudattaa ja voi keksiä omia.

Ja joskus kaavojen ja sääntöjen noudattamatta jättämisestä saa
piiskaa, mikäs sen mukavampaa ;)

Winnie on kyllä samaa mieltä tuosta henkisestä alistamisesta ja nöyryyttämisestä. Voi sitä nautiskella vaan ihanasta kivusta, vaikka villasukat jalassa :)

Ja tuo pukeutuminen on myös sellainen juttu, että joskus Winnie miettii, onko mitään järkeä kauheasti maksaakaan seksivälineistä tai asuista. Sitä paitsi se on jo kyllin työlästä kantaa ketjut, köydet ja piiskat mukanaan ja jos pitää vielä olla monta eri naamiasiasua niin saa tosiaan vuokrata kuorma-auton jos aikoo mennä jonnekin kodin ulkopuolelle seksimatkailemaan :D

Kipukoukku kirjoitti...

Kiitos Winnie moraalisesta tuesta! Piiskaa ainakin on pakko kantaa mukana, jos mieli saada tai antaa kipu, mutta toisaalta senkin voi välttää, jos pysyy uskollisena ;)