tiistai 9. marraskuuta 2010

Seksiloman tarpeessa

Töitä on paiskittu ja opiskeltu ahkerasti. BDSM:n hienouksien miettimiseen ja analysoimiseen ei ole piisannut älyllistä kapasitettia.

Mikään ei pysy ennallaan, pervoilukin siirtyy taka-alalle, kun elämäntilanne niin vaatii.

Sessiot harvenee, mutta käyvät aina vain rajuimmiksi. Kreivitär on vihdoinkin löytänyt roolinsa eikä halua enää piiskaa omalle iholleen. Sääli, koska renki niin rakasti Kreivittären piiskattuja reisiä. Mutta eipäs jupista: saahan nyt renki ainakin reilua ja kovaa kyytiä. Lateksi, tuorekelmu, muovipussi, teippi ja puolenkymmentä erilaista lyömäasetta - siinä onnistuneen ja romanttisen illan helppo resepti.

On jotenkin jopa huvittavaa ajatella, että parissa vuodessa kinkyilystä on tullut rutiinia. Ei siinä enää jaksa mitään sen ihmeellisempää nähdä, miettii lähinnä oikeita välineitä ja niiden käyttöyhdistelmiä. Sellaiseen johtopäätökseen on päädytty ettei sadomasokismi kokeilemalla lopu, niin kuin ei työ tekemälä, itikat tappamalla eikä viina juomalla.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tämä ei nyt tähän asiaan millään tavalla liity, mutta ajattelinpa vain kysäistä..
Oletteko koskaan kokeilleet sähköimpulssilaitteita ? Siis esim. tällaista http://www.sexshop.fi/tuote/5113/valineet/v-1078-electro-sex ?

Kipukoukku kirjoitti...

Emme ole kokeilleet, eikä oikeastaan tee mielikään. Sähköä on riittävästi muutenkin arkielämässä, joten seksi olisi ihan protestimielessäkin hyvä pitää "luomuna", eli piiskaa ja nyrkkiä vaan!

Anonyymi kirjoitti...

Hei. Itse kans kinkyilyn suurena ystävänä jouduin ikävään jamaan kotikaupungissani kun ei samanhenkistä porukkaa tunnu löytyvän sitten millään. Minkäs siinä teet. Löysin sitten tuollaisen [url=http://tissit.livesexcam.fi/tissit.php]sivuston[/url] missä saan itte valkata naisen kaverikseni "cämi" privaan ja näytän hänelle sieltä oman kamerani kautta kinky leikkejäni ja pyydän häntä masturboimaan samalla ja antamaan kommentteja. Kuulokkeet päässä tai kajareista kuulen vielä hänen puheensa, parasta on pyytää toistamaan nimeäni.

Anonyymi kirjoitti...

^ Ihme spämmäjä, kun tuota tissisivustoa joka paikassa mainostaa kommentoimalla muuten normaaleita kommentteja. >:(