keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Kynttiläjuhlat mustalla lakanalla

Uusia lateksilakanoita on nyt kokeiltu kaikissa mahdollisissa leikeissä. Viimeisin oli kynttilä. Päätimme julkaista kuvan, vaikka ideana oli alunperin ettei tässä blogissa julkaista kuvia paljaista sukuelimistä. Tämä on kuitenkin sellainen, jossa ei elintä oikeastaan näy, joten ihan sama se on kuin jos rengilä olisi punaiset stringit jalassa.

Steariinihoito oli meidän ensimmäinen kokeilumme. Renki hieman pelkäsi alusta, mutta turha oli pyytää armoa, Kreivitär oli niin innoissaan ettei halunnut kuulla mitään valituksia. Ensimmäiset pisarat tersklla ja palleilla polttivat armottomasti, mutta sitten helpotti kun elimen päälle syntyi suojaava kuori. Kuumuus tuntui mahtavalta ja todella kiihottavalta. Vaikeuksia tuli vasta silloin kun Kreivitär halusi rakentamansa vestoksen sisäänsä.

Ihanista ja makoisista pissaleikeistä taisinkin jo kirjoittaa, ne onnistuvat mustalla lateksilla aivan mainiosti. Lätäkössä on ihanaa maata, on niin lämmin ja turvallinen olo. Anaalifistauskin sujuu paljon vapaammin kun ei tarvitse varoa petivaatteita.

Ihmeeksemme huomasimme, että lakanalla voi ihan vain köllötellä esim. sidottuna. Vaikkei sidonta mitenkään tahri sänkyä, tuntuu vain kiihottavalta tuo musta kiiltävä alusta, joka tarttuu kuivaan ihoon, mutta luistaa irstaasti hikisen pyllyn alla. Lakanan kiiltoon sopivat mielestänne myös kiiltävät narut.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaunista:).
mirri

Kipukoukku kirjoitti...

Kiitos. Kumpi?

Anonyymi kirjoitti...

Ai kumpi... no alempi sidontakuva. Ylempi on värivalinnan myötä hurja ilmestys:O
mirri

Anonyymi kirjoitti...

Hieno blogi! :)

Mistä ostitte lateksilakanat?

Kipukoukku kirjoitti...

Kiitos, Anonyymi!
Lateksilakanan ostimme jostakin nettiseksikaupasta, eikä se kovin kallis ollut.