tiistai 11. toukokuuta 2010

Aikalisä

Nyt pidetään piiskaamisessa hieman taukoa ja pysähdytään miettimään kauniita asioita. Toisaalta, mikä onkaan kauniimpaa kuin huolella piiskattu Kreivittären valkoinen takapuoli? Ainoastaan Kreivittären nisä vaatimattomissa remmirintsikoissa ja siveellinen nipistintasseli peittämässä nänniä.

Kreivittäremme on tullut sellaiseen johtopäätökseen ettei hän välttämättä halua kaikkia niitä juttuja, joita joutuu tekemään renkinsä kanssa. Jos asia koskisi vain Kreivittären piiskaamista, olisi se rengille ehkä pelkkä helpotus: switch –suhde on todella vaikea ja monimutkainen. Olisi paljon helpompaa ja nautinnollisempaa elää ihan normaalissa D/s –suhteessa, jossa roolit on selvät ja vakiot.

Mutta. Mutta kun Kreivitär antoi rengilleen ymmärtää ettei hän jaksa aina alistaakaan. Voihan sen ymmärtää, kun toinen pyörii aina jaloissa ja kerjää rangaistuksia eikä sille mikään koskaan riitä. Syöksy alistamisen/alistumisen taivaasta normaaliperheen helvettiin oli niin raju ja nopea, että vaikutti ehdottomalta ja lopulliselta katastrofilta, melkein Suomen tappiolta Tanskalle. Onneksi se ei sitä ollut. Jo seuraavana päivänä Kreivitär nipisti ihan omasta tahdostaan rengin nännejä ja lupasi lähipäivinä muutakin. Hän otti aikalisän ja pyysi muutaman päivän miettimisrauhaa.

Ymmärrettävää sekin: suhteemme kehitys oli alusta lähtien niin nopeaa, ettei aikaa miettimään ollut lainkaan. Olimme kyltymättömiä ja muutettuamme yhteen raatelimme toisiamme päivittäin saamatta ikinä kylliksi. Kunnon ihmiset sessioivat kuulemma esim. kerran viikossa, ja ehkä meidänkin pitäisi kasvaa aikuisiksi ja ruveta suunnittelemaan elämää niin että aikaa jäisi joskus edes kirjan lukemiseen.
Joten: relataan hieman. Ja nautitaan rakkauden muistakin puolista, jotka eivät suinkaan ole vähemmän kauniita kuin piiskanjäljet valkoisella iholla.

4 kommenttia:

Dramaqueenitis kirjoitti...

Pakko sanoa, että rakastan käsitettä "normaali D/s-suhde"! :)

Välillä pitää tosiaan ottaa vähän etäisyyttä koko touhuun, alkuhuumasta tulee melkoinen krapula. Kun välillä huilii, on taas vähän helpompi miettiä, mitkä osat kannattaa säilyttää ja mitkä voi jättää muille.

Anonyymi kirjoitti...

Jossittelen hiukan. Jos sopisitte kokeilumielessä vaikka tietyn päivän/parituntisen kuussa tai viikossa, jolloin vuorokerroin olisitte jompaakumpaa roolia? Olisi kenties kiva sitten edeltävä aika kehitellä ohjelmaa ja kiusoitella/ vihjailla etukäteen mitä tuleman pitää.
mirri

Kipukoukku kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Kipukoukku kirjoitti...

Draamakuningatar: Näin on, sitä ahnehtii ehkä liikaa, kun pääsee vihdoin toteuttaman mielihalujaan estoitta. Mutta normaali D/s -suhdekaan ei välttämättä ole mikään yleispätevä ihanne, koska jokaisella pariskunnalla kaikissa suhdetyypeissä muovautuu jokin aivan ainutlaatuinen malli.
mirri: Tätäkin vaihtoehtoa on kokeiltu, mutta siinä on ongelmana se, että Kreivitär haluaa olla aina spontaani. Katsotaan nyt, mihin suuntaan tämä alkaa kehittyä. Vaniljaksi emme kuitenkaan rupea ;)