tiistai 5. tammikuuta 2010

Fetissien maailmassa

Olemme varmasti kaikki jonkin sortin fetisisteja. Rupesin huvikseni miettimään, millainen fetisisti itse olen. Tulinkin siihen tulokseen, että taidan olla totaalinen fetisisti, eli on helpompi luetella ne jutut, jotka eivät ole fetissejäni.
En ymmärrä ihmisiä, jotka valitsevat fetissikseen jonkun yhden asian. Mitä tarkoittaa jalka-, nahka- tai kenkäfetisismi? Rakastan nahkaa, pukeudun mielelläni naisten alusvaatteisiin (varsinkin jos minua siitä rangaistaan), nuuskin Kreivittäreni käytettyjä pikkuhousuja ja kenkiä, vapisen kosketellessani ruoskia, kiihotun kaivellessani lelulaatikkoamme, katselen himokkaana nettiseksikauppojen valikoimia, jumaloin Kreivittäreni peräaukkoa ja varpaita, pidän hänen virtsansa mausta, nautin kivusta, sidottuna olemisesta, nipistimistä ja painoista, olen hulluna fistaukseen jne. jne. Rakastan seisoskella rakkaani kanssa teatterin kahviossa ja katsella häntä ikään kuin ulkopuolisena, voin tyytyä pelkkään halaukseen ja hellään suudelmaan, tuttu hajuvesi saattaa kiihottaa minua yhtä paljon kuin strap on.
Eräs lempifetisseistäni, kuminen anaalitappi on viime aikoina ruvennut pettämään yhä useammin. Koska sen ulkopuolelle jäävä levennys on samaa pehmeää kumia, tappi luiskahtaa session aikana sisään kokonaan, ja sitä on todella vaikea kaivaa pois. Olenkin ajatellut uuden hankkimista, mutta en oikein tiedä mikä malli sopisi venytettyyn peräaukkooni paremmin.

2 kommenttia:

oceansoul kirjoitti...

"tappi luiskahtaa session aikana sisään kokonaan, ja sitä on todella vaikea kaivaa pois."

Huh, ajatuskin melko pelottava. :D
Luulis aiheuttavan ongelmia (nyt/tulevaisuudessa) - muutenkin kuin pepputappien käytössä siis - jos peräaukko noin venynyt on.. :S

Kuinka iso (leveä) tappi teillä nyt sitten on käytössä? Halkaisijaltaankin suuria kyllä jonkin verran löytyy:

http://www.lovehoney.co.uk/product.cfm?p=8541 ("Diameter: 4.6 inches")
http://www.lovehoney.co.uk/product.cfm?p=2481

(Ja EU:n ulkopuolelta esim.
http://www.extremerestraints.com/butt-plugs_1/the-ram-and-cram-butt-plug_1898.html )

Itseäni kyl melkein kauhistuttaa ajatus, että noin isoja joku anaaliinsa tunkee.. :S

Kipukoukku kirjoitti...

Kiitos kommentista ja neuvoista, Oceansoul!
Ei se minulla sentään noin iso ole, ihan vain naisen nyrkin nipinnapin mentävä. Sitä paitsi kaikki nuo mallit ovat juuri sellaisia sisään luiskahtavia. Pitäisi olla leveämpi kanta, ei tappi. Jossain olen tärmännyt sellaisiin, joissa on sellainen poikittainen tanko tai kahva, joja ei varmasti uppoa tapin perässä sisään. Sellaista olen ajatellut.