torstai 1. lokakuuta 2009

Kreivitär kerjää ruhjeita

Naiset tunnetusti ovat taipuvaisempia sadismiin: yksikään tapaamani nainen ei kieltäytynyt käyttämästä piiskaa. Useita vuosia olinkin varma siitä, että s/m-suhteessa olisin aina sub, mutta Kreivittären myötä opin nauttimaan myös piiskan toisesta päästä. Switch-vaihe olikin päällä koko seurustelun ajan ja vaikutti luonnolliselta ja pysyvältä. Nyt on taas tapahtumassa muutoksia. Juttu onkin edennyt sillä tapaa, että nykyisin kiistelemme enemmän siitä, kumpi saa ruoskia, eli olemme varmaan jo dom+domma –pari. Huomaan nauttivani suunnattomasti, kun saan tuottaa kipua, käyttää valtaa ja nähdä tulokset: punaiset juovat ja mustelmat. Varsinkin nautin siitä ajatuksesta, että Kreivittäreni ei voisi tuollaisena riisuutua missään, tai jos riisuisi, niin joutuisi selittämään mustelmiaan. Onko tämä sitä merkitsemistä? Halua omistaa?
Kreivitär (joka näissä tilanteissa on tietenkin narttu) puolestaan nauttii alistumisesta yhä enemmän, hän suorastaan kerjää piiskaa ja on nykyisin sitä mieltä, että tutut välineet eivät enää riitä, pitäisi saada jotain rankempaa. Hän pyörii session jälkeen peilin edessä ja valittaa ettei tälläkään kertaa syntynyt todellisia ruhjeita, jotka pysyisivät edes muutaman päivän. Narttu haluaa olla pysyvästi merkitty.
Kuten varmaan monelle yhden alan harrastajalle käy, lopahti Kreivittären into tähän blogiin pian sen jälkeen kun muutimme yhteen. Tosiaankin – mitä tässä enää höpisemään ja ihmettelemään, kun pääsee tositoimiin päivittäin. Renki taas ei ole kiinnostustaan menettänyt ja lueskelee ahkerasti sielunveljien päiväkirjoja (joita ei valitettavasti kovin paljon suomen kielellä löydy).
Nyt kun pervoilumme alkaa pikkuhiljaa vakiintua ja löytää oikeat muotonsa, pitäisikin varmaan ruveta miettimään blogin nimen vaihtamista. Mutta löytävätkö blogin lukijat sen uudella nimellä?
Olisiko ehdotuksia?

2 kommenttia:

aneli kirjoitti...

Nyt kreivitär mukaan kirjoittamaan takaisin, sinua kaivataan täällä :)

Blogin nimen kai voi vaihtaa, vaikka osoite pysyisi saman. Silloin ainakin jo vakikävijät löytäisivät helposti takaisin. Miten olisi nimeksi ihan vaan Kreivitär ja renki?

Kipukoukku kirjoitti...

Kiitos, Aneli!
Kreivitär lähettää terveisiä ja lupaa parantaa tapansa;)
Blogin nimen suhteen mietitään vielä.