torstai 15. lokakuuta 2009

Blogi vai elämä?

Kymmenentuhannen kävijämäärä ylittyi eilen. Pitikö tuota juhlia ja miten? Kommentteja on viimeaikoina tullut aika niukasti. Syyksi arvelen sitä, että onnellisen pariskunnan yhteiselon seuraaminen ei tunnu mielekkäältä. No, minkäs voi, kun elämä on kerrankin tarjonnut kahdelle ihmiselle sitä, mistä he ovat ain haaveilleet.
Vaimo (ent. Kreivitär) kävi tässä joku päivä sitten kotipuolessa ja huomautti palatessaan, että kaikki ihmisethän ovat samanlaisia kuin me: sukulaistyttö valitti poikaystävänsä haluavan joskus purra, ja naispuolisen kaverin aviomies pyysi vaimoltaan vieraan nähden potkua perseelleen, kun tämä vaati miestään poistumaan keittiöstä, missä naiset joivat viiniä.
Ihmiset kaipaavat tuntuvampia kosketuksia rakkailtaan, eikä siinä mitään ihmeteltävää ole. Se että Kreivitär pissasi eilen renkinsä suuhun ei liene sekään mikään erikoinen tapaus, ihmisethän käyttävät virtsaa parannuskeinona jne. Erikoiseksi sen tekee ainoastaan se, että toimenpide tapahtui sängyssä eikä yksikään pisara pudonnut lakanoille. Renki oli tosi hyvä nielemään kaikki.
Arkistossamme on satoja kuvia kaikenlaisista sessioista, mutta niiden julkaiseminen tuntuu sekin turhalta: kaikkihan sitä tekevät tai ainakin haluavat. Pitäisi ehkä laittaa kuvia vaikkapa Leikkikehään, mutta se tuntuu niin suurelta työltä, jonka palkka on mitätön: "kiva kuva!" - tapainen kommentti on paras palaute.
Vaimon ollessa reissussa laitoin makuuhuoneen seinään kunnon koukun, johon piiskattavan saa hyvin kiinni. Ei olla vielä kokeiltu, mutta suunnitelmia on kehitelty. Ruoskan ja kahden ratsupiiskan avulla syntyy varmaan kauniita kuvioita, meidän itsemme ihailtavaksi.

4 kommenttia:

Dramaqueenitis kirjoitti...

"Jokainen onnellinen perhe on onnellinen samalla tavalla, mutta jokainen onneton perhe on onneton omalla tavallaan". Niin, eihän siitä parisuhdeauvosta paljoa kirjoitettavaa löydy ..

Tuttu ajatus, että näin itsestäänselvistä asioista on turhaa kirjoittaa. Mutta niin kliseistä kuin se onkin, itseään varten sitä loppujen lopuksi niitä kuvia ottaa ja blogitekstejä kirjoittaa. Jos se sattumalta kiinnostaa kymmentätuhatta muutakin ihmistä, se lienee pelkkää plussaa :)

Kipukoukku kirjoitti...

Saatat olla oikeassa siinä, että s/m -blogit häviävät sitä mukaa kun hommasta tulee ihmisille itsestäänselvyys. Sitä on hauska puida ja analysoida siinä vaiheessa kun kaikki on vielä aivan uutta, tai sitten siinä tapauksessa jos vakituista kumppania leikkeihin ei löydy.
Pitänee etsiä jotain toisenlaista tapaa käsitellä tätä edelleenkin hyvin kiehtovaa maailmaa.

Anonyymi kirjoitti...

Öööh, just :D
Et ole henkisesti niin aikuinen kuin annat ihmisten ymmärtää jos sanon mielipiteeni itsensäpaljastuskuvasta missä nainen epätoivoisesti tissit törröllä!
Tervemenoa vaan! :D

PS; tietääkseni blogin kirjoituksen on OMALLA VASTUULLA - jokainen saa kommentoida mitä haluaa, ja kommentoin asiallisesti, että sairasta touhua, mutta joopa!

oceansoul kirjoitti...

No onpas Ellillä kommentti.. ;o
Ei sitä varmaan kannata klikata itseään tämmöiseen blogiin, jos pitää sairaana s/m-touhuja.

"Itsensäpaljastuskuvia".. Eh..
Ja tuskin kuvia on laitettu epätoivoisessa olotilassa, vaan on haluttu esitellä sitomisia (katsos kun monia sellaiset asiat kiinnostaa!).

Kyllä joku muu nyt saisi peiliin katsoa, eikä täällä sanoa toisten olevan henkisesti lapsia.