lauantai 27. kesäkuuta 2009

Lomalla

Viime päivinä actionia on ollut niin paljon ettei kirjoittamiseen ole riittänyt voimia. Loma on mahtavaa, kun se on täynnä seksiä. Pää on ihanan tyhjä, mitkään järkeilyt eivät kiinnosta pätkääkään. Tekisi tietenkin mieli kertoa jotain ihmisille uusista kokemuksista ja saada ehkä kommenttejakin, mutta tämän blogin lukijat saavat odottaa rauhallisempia aikoja Kokeilijoiden elämässä. Toivottavasti toista viikkoa kestänyt sessio vaatii joskus tauon syvällisempää analyysia varten.
Toistaiseksi suunnitelmissa on uuden alueen valtaus, ostimme nimittäin äkettäin kaksikymmentä metriä köyttä. Jos jollakulla on kokemusta, niin kertokaa ihmeessä, onko se riittävä määrä nain aloittelijoille. Köyden laadustakaan meillä ei ole mitään aavistusta, kokeillaan nyt kuitenkin, ehkä jo tänään saunan jälkeen. Tuntuu varmaan ihanalta sitoa koivuvastan pehmittämää punakasta kehoa.

6 kommenttia:

Miss Midnight kirjoitti...

Ihanaa lomaa, nauttikaa toisistanne :)

Poika kirjoitti...

20m pitkä köysi on varmasti enemmän kuin tarpeeksi ensimmäisiin sidontoihin, mutta nälkä kasvaa syödessä :)

Alussa kannattaa miettiä tuon köyden pätkimistä vähän helpommin käsiteltävissä oleviin mittoihin. 8-10m on kohtalaisen hyvä mitta yksinkertaisempiin harnesseihin ja raajojen sitomiseen (esim. column tie tai gauntlet -tyyppisesti). Nämä onnistuu - tietysti hieman sidottavan koosta riippuen - luultavasti yhdellä köyden pätkällä.

Kipukoukku kirjoitti...

Kiitos neuvoista, Poika. Emme vielä viikonloppuna päässeet kokeilemaan, ehkä tänään sitten.

hottest kirjoitti...

Köydessä tärkeintä on se, että se ei saa olla yhtään karkeaa, vaan mieluiten liukasta ja silkkisen tuntuista iholla. Niin säästytään ikäviltä hiertymiltä ja sessiot voivat jatkua niin kauan kuin energiaa riittää. :)

hottest kirjoitti...

Toisaalta... voihan se tuskaisen epämiellyttävä olotila olla myös kaikkein kiihottavin päämäärä, joten hankkikaa molempia köysiä, karkeaa ja pistelevää sekä silkkistä ja liukasta. Molempi parempi. :)

Kipukoukku kirjoitti...

Hei Hottest, siinä onkin pulma, kun pitäisi nauttia mutta myös tuottaa kipua. Kreivittäreni oli köysissä (jotka näkyy seuraavan postauksen kuvassa) noin runsaan tunnin ajan. Ensimmäiselle kerralle varmaan ihan riittävä aika. Mukavasti olivat painuneet lihaan ja jalkovälistäkin puristaneet sen verran tuntuvasti, että orgasmi oli tosi lähellä koko ajan.
Itse pidän kuitenkin rankemmista jutuista, kuten teräskäsiraudoista, joissa ei paljon riuhdota kun iskuja sataa ;)