torstai 4. kesäkuuta 2009

Anaalin ongelmia

Kuuluuko anaali bdsm-suhteeseen? Tarkoitan siis, että sehän voi yhtä hyvin olla myös luonteva osa vaniljaseksiä. Se vain on niin nautinnollista molemmille osapuolille. En pysty mieltämään sitä osaksi nöyryytystä, vaikka pitäisi. En ainakaan silloin kun saan sitä naiselta, tältä naiselta. Ensi kerrasta lähtien se oli hänelle hyvin helppoa, ja hän nauttii siitä. Kun olen antavana osapuolena, sen voi jotenkin kuvitella alistumiseksi, mutta valtava nautinto estää uppoamaan alistetun rooliin. Yhtäaikainen piiskaaminen ei vielä onnistu, se ehkä lisäisi nöyryytyksen tunnetta.
Tähän saakka ainoa fantasioista löytynyt keino on anustappi julkisilla paikoilla. Odotan kärsimättömänä käskyä Kreivittäreltäni mennä esim. kauppaan tappi pyllyssä. Nyt kun seuraavaan tapaamiseen on vielä kaksi viikkoa, on pakko turvautua tekstiviestillä tai sähköpostilla annettuihin käskyihin. Viimeksi sain käskyn pukeutua hänen sukkiinsa ja korsettiin ja laittamaan ketjunipistimet nänneihin ja pyykkipojat palleihin. Toimitus piti kuvata ja kuvat lähettää Kreivittärelle. Joskus joudun tekemään jotain tuhmaa omasta aloitteesta, ja pyydän sitten Kreivittäreltä anteeksi. Hän lupasi kirjata kaikki syntini ja rangaista sitten kun tapaamme. Odotan sitä kuin kuuta nousevaa.
Ja mikä ihana kosto sitä seuraa! Kelvoton lutka joutuu tilille kaikista laiminlyönneistä.

5 kommenttia:

Dramaqueenitis kirjoitti...

Multa on jäänyt se sääntö lukematta, jonka mukaan anaaliseksin "pitäisi" olla nöyryyttävää ja epämiellyttävää ;)

Jos liian suuri nautinto siis on anaaliseksiongelmistanne suurin niin väittäisin että asiat ovat aika hyvin!

Kipukoukku kirjoitti...

Sepä se. Eihän alistumisesta ja nöyryyttämisestä tule mitään, kun kaikki on vain nautinnollista. Tärkeintä ovat tietenkin asenteet, ei tekemiset. Miten saavuttaa se mielentila, että joku juttu tuntuisi nöyryyttävältä tai häpeälliseltä? Piiskamme toisiamme kuin mielipuolet ja nussimme sitten onnellisina. Misää on alistaminen?

Dramaqueenitis kirjoitti...

Totta puhuakseni en vieläkään oikein ymmärrä, mikä se ongelma tässä tilanteessa on. Nauttikaa ihmeessä!

Uskon kuitenkin että itse kukasenkin rajat tulevat vastaan kun niitä tarpeeksi etsitään, ehkä sitä kautta sitten löytyy sellaisia nöyryytyksen tunteita joilla ei enää ole nautinnon kanssa juurikaan tekemistä. Löytyyhän näitä BDSM-seksin raja-alueita, vesileikit ja sähkö esimerkiksi.

Kipukoukku kirjoitti...

Kiitos ei! Ei sähköä, ei mitään Quantanamon kidutusmenetelmiä. Tarkoitan ainoastaan sitä, että miten pääsee siihen todelliseen vallan ja alistumisen tunteeseen, jos KAIKKI tuntuu niin nautinnolliselta. Ehkei siihen ole pakko pyrkikään, kipu on muutenkin kaunista ;)

Dramaqueenitis kirjoitti...

Itse löydän sen alistumisen paitsi ajoittain epämukavienkin asentojen tai aktiviteettien kautta, myös siitä että tiedän Pojan nauttivan vähintään yhtä paljon kuin minäkin.

Meillä asiaan varmasti vaikuttaa se, että alistumista ja alistamista toteutetaan myös makuuhuoneen ulkopuolella jolloin sen luonne on epäilemättä vähän erilaista kuin teillä.