lauantai 11. syyskuuta 2010

Apua!

















Kreivitär näki YouPornissa videon ja halusi itselleen Vagina Suckerin, jonka renki hänelle tietenkin hakki.
Tulos ei kuitenkaan ollut tyydyttävä, ihanaa pullistunutta vaginaa sai ihailla vain kuvun läpi. Heti kun sen poisti, pimpsa palautui tavalliseen muotoonsa. Liekö laite tehoton tai sitten pumppaamista pitää jatkaa pitempään. Olisiko lukijoilla kokemuksia tästä hommasta ja jonkinlaisia neuvoja?
Epäonnistumisesta pillastuneena Kreivitär hakkasi rengin käsivarsiin ja olkapäihin kuvassa näkyviä kuvioita ja sanoi että näin hän rupeaa rankaisemaan orjaansa jokaisesta huonosti toimivasta lelusta. Käsivarsien sisäpinnat ovat todella herkkiä, niin että renki pyytää blogin lukijoilta apua. Apua!!!

4 kommenttia:

os kirjoitti...

Jaa.. ei kyllä ole tullut tuommoista kokeiltua*. Kaipa sitä täytyy niin paljon pumpata, että kaikki ilma on poistunut ja sen jälkeen pitää sitä jonkin aikaa, että veri ehtii kunnolla sinne kerääntyä? Kunhan ei liian kauaa pidä. :D

* Joskus tuli kyl kokeiltua pelkän klitoriksen "pumppaamista" tee-se-itse-lelulla (= tyhjällä ruiskulla, josta leikattu pää pois); ei ollut mikään toimivin juttu, mutta saipa sillä klitoriksen kyllä hieman turpoamaan joksikin aikaa..

Oliko pillu sitten herkempi tämän käsittelyn jälkeen?
Joku muukin tässä juuri blogissaan muistaakseni kirjoitteli pillupumpusta.

Kipukoukku kirjoitti...

Pitänee olla vain kärsivällinen. Kokeilin pumppua omaan ihooni, ja kyllä se imu mukavalta tuntui ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kannatta ostaa kumipallon tilalle kahvapumppu niin saa kunnon alipaineen ja oikein mukavat leikit ;-)) Kokeiltu on - ja taas tekee mieli ;-))

Kipukoukku kirjoitti...

Sama ajatus kävi kyllä mielessä, mutta saako niitä sellaisia, jotka sopivat erilaisiin kuppeihin? Vai pitääkö taas ostaa koko laite uudelleen? Sellainen kunnon pumppu olisi hieno lelu, jos se sopisi eri laitteisiin...